Efter ett års ganska hårt arbete…

…känner vi oss helt redo. Alla kurser, dokument och tillstånd inhämtade. Alla båtrelaterade jobb som vi tänkt oss är färdiga, bilen såld, all packning är på plats. Skolböcker, dropp, gängstång, försäkringsbrev, linser, segelduk, symaskin, glasfiberväv, Ducoral, Rabiesvaccin, 2 tons spännband, reservrutor, badbrallor, datorer och mycket mer. Nu är det sista natten i Sverige på ett bra tag.

Det jag ligger och tänker på är all support som vi har fått de senaste två veckorna. Goa vänner som direkt får in en på banan igen när det börjar svartna för en när det droppar epoxi från innertaket, där det absolut inte ska droppa epoxi. När björns mamma Ulla erbjuder sig att hjälpa till med tvätten i sista stund, när farsan kommer ner med nya sittbänkar under soltaket och morsan har färdig mat med och vi syr soltak hela dagen.

Och alla som har kommit ner och hälsat på, är nyfikna och vill peppa. Kommit med presenter som vi kan tänkas behöva eller godis som vi garanterat kommer att sakna. Helt overkligt.

Imorgon börjar en ny del av äventyret och hela familjen är riktigt laddad. Barnen ser nog mest fram emot den utlovade glassen i Dragör. Får se hur mycket sömn det blir i natt;)

18 reaktioner till “Efter ett års ganska hårt arbete…

 1. Önskar er all lycka på denna resa. Var rädda om er och jag ska med spänning följa er resa. Kram

  Gilla

 2. Ni är väl förberedda pålitliga och världen ligger för er. Tjoho. Vi tar hand om mamma och pappa ❤️

  Gilla

 3. Önskar er ett stort lycka till! Jag vet inte om jag missat det på er fina hemsida, men har ni lagt ut hur ni planerat er tripp?

  Gilla

 4. Kvalitetstid att jobba tillsammans med dig min son! Och så lagar Linnéa så god mat till oss…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: